Lab

Met de tooling die hier beschikbaar wordt gesteld, bouwen we in open publiek-private samenwerking aan een nieuw platform voor overheidsbreed regelbeheer. Dit omvat ondersteuning bij wetsanalyse, implementaties van regelbeheer, best-practices en de publicatie van herbruikbare regelspecificatie sets.

Norm Editor

Norm Editor is een applicatie, gebouwd met behulp van webgebaseerde technologieën, waarmee een gebruiker op een gebruiksvriendelijke en interactieve manier interpretaties van normen in FLINT kan creëren.

Legal Annotation Tool

Voor de opleiding HBO-ICT aan de Hogeschool van Amsterdam is door 5 studententeams in één semester gewerkt aan het bouwen van tooling voor Wetsanalyse. De beschikbaar gestelde applicatie is het eindproduct van het team Galactische Zakenpartners dat zonder nadere kwaliteitsslag en/of gebruikerstesten anderszins hier is deployed.

JAS Annotatie Tool

Voor de opleiding HBO-ICT aan de Hogeschool van Amsterdam is door 5 studententeams in één semester gewerkt aan het bouwen van tooling voor Wetsanalyse. De beschikbaar gestelde applicatie is het eindproduct van het team JSON dat zonder nadere kwaliteitsslag en/of gebruikerstesten anderszins hier is deployed.

Apache Jena Fuseki

Apache Jena is een open source semantisch webframework voor Java. Het biedt een API om regelspecificaties te extraheren uit en te schrijven naar RDF-graphs.

Bold Form Builder

Ontwerp conditionele BOLD formulieren sneller en consistenter

Wil je jouw eigen tool ook op deze pagina zien?

Neem dan contact op met Steven Gort.